3.6.2012

Kesäistä kyhäilyä

Vähemmän kesäisistä ilmoista huolimatta viiikonloppuna on juoksulenkkeilty ja aloitettu Kesäyön Hullutus. Kumpikin edellisistä on mukavaa, kun ulkona on viileänraikas hapekas ilma. Kesäyön hullutus, kotoisammin KYH, on tempaus johon osallistuvilla on tarkoitus aloittaa kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen joka päivä uusi virkkuu tai neule, aina 23. päivään saakka. Nämä aloitukset (23 kpl)  on sitten tarkoitus saattaa loppuun heinäkuun loppuun mennessä. Että sellaista yllytyshulluttelua! Olen ensimmäistä kertaa touhussa mukana, vaikuttaa hauskalta!



Ensimmäinen kyhäily, lapaset pojulle, on valmis! Lanka on jälleen Novitan Miami, kulutin sitä näihin 30 grammaa.  Lapaset tulivat tarpeeseen, kaveriksi sille sinttihaalarille ja aaltopipolle. Käytin kolmosen bambupuikkoja ja aloitin 40 silmukalla. Ranneresorin kohdalla  silmukoita on jäljellä 32, peukalossa 12 ja kämmenessä 34. Edelliset muistiin itselle siksi, että lapasista tuli aika passelit. Taitavat jopa pysyä ylhäällä, sillä pujotin ohuen kuminauhan suihin.


Miami-langalla  on vaikea neuloa tasaista, en tykkää noista möykyistä lopputuloksessa. Kostutus ja komennus pyyhkeen väliinkääm ei siloittanut neulepintaa sanottavasti. Lapsosen käsissä pysyvät lapaset ovat kuitenkin niin hieno juttu, että kestän pienet möykyt kohtuullisen hyvin!

KYHit kaksi ja kolme on myöskin  aloitettu. Tulossa Hamppurötväkettä ja palmikkopaitaa nukelle.

1 kommentti: