9.11.2016

Verson Puodin ompelukerho



Taisi olla syyskuussa, kun onnistuin nappaamaan ensimmäistä kertaa Verson Puodin ompelukerhopaketin heidän verkkokaupastaan. Paketteja tulee sillointällöin myyntiin rajoitettu määrä, ja idea on se, että nopeimmat saavat edullisesti ostaa 'sian säkissä'. Kangas on aina ennenjulkaisematonta, ja tällä kertaa kangaspaketista kuoriutui Leena Rengon suunnittelema ihana Leijona ja Poika -trikoo (kuosin nimi ei ollut tämä, mutta en saa millään nyt päähäni kuosin virallista nimeä). Tämä sopi meidän pojille loistavasti, ja tein siis keskimmäiselle peruspaidan, ja kuopukselle bodyn ja housut. Yhdistin leijoniin tuota ihanaa sinapinväristä trikoota, syksyisin sinapinvärinen puhuttelee.



Paljon nämä ovat olleet käytössä, ja tykkään että näistä tuli aikas ihanat. Sinapinvärinen trikoo on Lillestoffin, ja raidat Noshilta (ehkä parin vuoden takaa). Paitakaava oma muokkaus, ja body- ja housukaava Jujunan Basics for babies -kaavapaketista. Jujunan kaavat on ihanan simppeleitä. niillä saa nopeasti valmista.



Syyskuussa onnistuin kaiken hässäkän keskellä leipomaan kakun supernopeasti lasten serkkutytön synttäreille (onneksi osa kukkakoristeista oli jo valmiina, kun käytin ristiäiskakusta ylijääneitä) ja samoissa bileissä esinnyimme kuopuksen kanssa toisiinsamätsäävissä vaatteissa (joista siis kuva tämän kirjoituksen viimeisenä). 



Majapuun trikoosta tein itselleni imetysmekon Kangaskapinan kaavalla. Ihan kiva kaava, vaikka ei täydellinen minunmalliselle isopeppuiselle ja leveäharteiselle mörssärille. Kuopukselle sävelsin mätsäävän bodyn, johon ompelin kravatin samasta kankaasta kuin oma mekkoni. Näissä tamineissa juhlittiin siis lasten serkun syntymäpäivät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti